Aula Uitvaartzorg De Hoeve

Wat wij voor u doen

Wat wij voor u doen

Wij staan graag 24 uur per dag voor u klaar. Indien u dit wenst, kunnen wij u direct na de melding van overlijden al bijstaan om u te begeleiden.

In een persoonlijk gesprek op een door u gewenste locatie nemen wij de wensen voor de uitvaart met u door.

Een belangrijk onderdeel van de uitvaart is de opbaring. Dit geeft u de mogelijkheid om de dagen voorafgaand aan de uitvaart nog dicht bij uw dierbare te zijn.
Wanneer u kiest voor Uitvaartzorg De Hoeve, dan kunt u indien gewenst gebruik maken van ons eigen rouwcentrum: een prachtige boerderij, midden in de rust en ruimte van het Groene Hart. Hier krijgt u de mogelijkheid om 24 uur per dag bij uw dierbare te zijn. Voor meer informatie over ons rouwcentrum klikt u hier.

In de meeste gevallen behoort een thuisopbaring tot de mogelijkheid. Het bijzondere hiervan is dat de nabestaanden in hun eigen vertrouwde omgeving en op geheel eigen wijze afscheid kunnen nemen. Indien deze wens bestaat, dan zullen wij alles in het werk stellen om dit voor u te realiseren. In de dagen voor de uitvaart, zullen wij dagelijks bij u langskomen om de conditie van het lichaam van de overleden en eveneens de werking van de koeling te controleren.

Voorafgaand aan de uitvaart ontvangt u van ons altijd een offerte, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Uitvaartzorg De Hoeve buitenkant

Het is voor u goed om te weten dat u altijd een beroep op Uitvaartzorg De Hoeve kunt doen, ongeacht uw budget en waar u verzekerd bent. Vaak bestaat het misverstand dat u de uitvaart moet laten verzorgen door de uitvaartverzorger van uw verzekeringsmaatschappij. Over het algemeen heeft u daarin de vrije keuze.

Om in moeilijke tijden rust en duidelijkheid voor u te creƫren, wordt de uitvaart van uw dierbare zoveel mogelijk door een vaste uitvaartleid(st)er geregeld. Dit maakt het voor u persoonlijk en vertrouwd. Uiteraard staat er voor u, voor en achter de schermen, een professioneel en vakkundig team voor u klaar om alles rondom de uitvaart goed te laten verlopen.

Aula Uitvaartzorg De Hoeve